Чоловік перебував усередині приміщення разом із малолітньою дитиною. Переговори тривали близько трьох годин.

В Івано-Франківську нетверезий чоловік погрожував підірвати квартиру, де перебував із 10-річною дочкою. Його затримали. Про це 20 січня поінформував відділ комунікації поліції регіону.

Інцидент стався у ніч на четвер. 35-річний зловмисник сам зателефонував до поліції та озвучив свої вимоги.

"Він повідомив, що замінував двері квартири та погрожував підірвати себе з 10-річною дочкою, якщо не приїде його колишня дружина", - йдеться у повідомленні.

Переговори із шантажистом тривали близько трьох годин. У них брав участь також товариш зловмисника. Коли поліцейським вдалося потрапити до квартири, чоловік тримав у руках ніж. Його обеззброїли та затримали, дівчинку заспокоїли та передали матері.

Обійшлося без постраждалих.

Під час огляду приміщення вибухових пристроїв виявлено не було, проте вибухотехніки вилучили страйкбольну гранату.

Як встановили правоохоронці, раніше затриманий був притягнутий до адміністративної відповідальності за домашнє насильство.

Відкрито кримінальні справи за статтями про погрозу вбивством (ч.1 ст.129 КК) та свідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення або пошкодження об'єктів власності (ч.1 ст.259 КК). Вирішується питання про повідомлення затриманому підозри та обрання йому запобіжного заходу.