Російська музика впевнено залишає плейлисти українців.

УНІАН розповість про п'ять популярних пісень, які зайняли верхівку локального рейтингу Apple music. Їх точно варто додати собі, якщо ви ще не зробили цього!

  • Skofka - Чути гімн
  • CHEEV - Гарно так
  • 100лиця & Skylerr - Вечорниці (Добрий день everybody)
  • Chico & Qatoshi - Ластівки
  • KALUSH - Додому (feat. Skofka)

 

Skofka - Чути гімн

"Поки буде "чути гімн" у всіх містах України, буде жити Україна! Наш народ вже показав себе і на що готовий, щоб захистити своє. Ми обов'язково вистоїмо і переможемо, шкода тільки якимись жертвами", - сказано в описі до пісні. 

Skofka зазначив, що присвятив композицію другові дитинства, який загинув на війні.

CHEEV - Гарно так

Попри те, що композиція вийшла ще в грудні 2021 року, зараз вона набула актуальності і стала однією з найбільш прослуховуваних пісень місяця. 

100лиця & Skylerr - Вечорниці (Добрий день everybody)

Драйвова пісня про те, що в Україні - "найкращі вечорниці", звучить зараз без перебільшення на кожному кроці. У композиції згадані головні дійові особи - Борис Джонсон, Давид Арахамія, Анджеліна Джолі, Віталій Кім, Олексій Арестович і, звичайно ж, Володимир Зеленський.

Також включили в хіт і культову фразу Джонсона: "Добрий день, everybody", яку він виголосив під час свого візиту в Україну. 

Chico & Qatoshi - Ластівки

У списку кращих кліпів на YouTube комопзіція зайняла сьому позицію, а ось в Apple music - четверту. Ще одна дуже танцювальна і життєстверджуюча пісня з кумедним текстом, який точно застрягне в голові вже після першого прослуховування. 

KALUSH - Додому (feat. Skofka)

Ця пісня також написана до повномасштабного вторгнення, але для багатьох українців, які залишили свої будинки або залишилися без житла, вона стала дуже символічною. Співається в ній про те, що де б не була людина, вона завжди пам'ятає свою Батьківщину, свій рідний дім, де тепло і затишно.