Останніми масованими ракетними атаками президент РФ Володимир Путін тільки задовольнив росіян порцією пролитої крові. Це єдине, чого він домігся. Він показав не міць і силу, а відчай та загнаність.

Таку думку висловив військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко.

"Практично по всій території відновлено доступ до мережі Інтернет. Енергопостачання у низці областей здійснюється з перебоями, але фактично – відновлено. Путін вчора використав ракетного озброєння більш ніж на $500 млн і продовжує обстріл сьогодні. А який ефект? Натовпи росіян, яким сподобалося те, що забирало життя і руйнувало міста – це єдине чого домігся Путін. Задовольнив нікчемних кровососів порцією пролитої крові", – зазначив експерт.

"У Дніпрі величезну воронку посеред дороги заклали за ніч. Україна відновлюється швидше, ніж ви встигаєте перезаряджати свої літаки. До речі, як там справи біля Керченського мосту? Рух відновлено? $500 млн... Це мінімум 5 сучасних онкоцентрів", – додав Коваленко.

Також він перерахував те, чим РФ атакувала Україну, і висловив думку, про що це може свідчити.

"Х-101, Х-55, КР "Калібр", РСЗВ "Торнадо-С", ЗРК С-300, Shahed-136... Нічого не бентежить? Вірно, дика солянка з усього того, що прилетіло. Наприклад, по Україні було випущено 14 КР "Калібр", при тому, що одночасний залп всього угруповання Чорноморської флотилії РФ більше 30 ракет. Чому було випущено лише 14, а не всі? Чому цих пусків не послідувало пізніше? Аналогічно і щодо решти номенклатури ракет. Складається враження, що вони зібрали все по засіках і направили на Україну. Враження чи факт?" –  задався експерт питанням.

Коваленко впевнений, що Росія лише показала те, що вона використовує для залякування українців те, що у неї залишилося на восьмий місяць війни, що вона показала не міць і силу, а відчай і загнаність.

"24 лютого Росія завдала за добу по території України понад 160 ракетних ударів крилатими та балістичними ракетами. У наступні дні інтенсивність була не меншою. А сьогоднішній обіцяний апокаліпсис складно назвати таким", – нагадав оглядач.