Президент Володимир Зеленський увів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони про реалізації єдиної інформаційної політики в умовах воєнного стану. Про це УНН повідомляє з посиланням на ОПУ.

«Увести в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 18 березня 2022 року "Щодо реалізації єдиної інформаційної політики в умовах воєнного стану"», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що контроль за виконанням рішення Ради національної безпеки і оборони України, введеного в дію цим указом, покладається на Секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

Згідно з рішенням РНБО від 18 березня встановлено, що в умовах воєнного стану реалізація єдиної інформаційної політики є пріоритетним питанням національної безпеки, забезпечення якої реалізується шляхом об’єднання усіх загальнонаціональних телеканалів, програмне наповнення яких складається переважно з інформаційних та/або інформаційно-аналітичних передач на єдиній інформаційній платформі стратегічної комунікації – цілодобовому інформаційному марафоні "Єдині новини #UАразом".