Президент України Володимир Зеленський прокоментував процедуру відставки голови Верховної ради Дмитра Разумкова. Як відзначив лідер країни, це питання внутрішньофракційне.

За словами Зеленського, йому не подобається те, що Разумков виносить питання своєї відставки в медіа, оскільки воно є внутрішньофракційним.

"Питання Дмитра Олександровича для мене не питання. Я вважаю, що це питання внутрішньофракційне. Я вважаю, що велика помилка з боку Діми, чи його консультантів, що він виносить це питання в медіа. Для мене все просто: якщо ми боремося з олігархами, підпиши закон, якщо не підписуєте - шукайте іншу команду", - відзначив президент.

Лідер країни додав, що Разумков "живе своїм життям", якщо виступає проти політики, яку підтримує більшість в Верховній раді.

"Якщо не підтримуєте політику щодо олігархів, якщо не підтримуєте санкційну політику щодо Медведчука, то у цих людей інші політичні погляди і це нормально. Але, якщо вони інші ніж у 200 людей, і інші ніж у 73%, які віддали свої голоси за цю програму, то значить, що ти живеш своїм життям", - зауважив Зеленський.