Президент України Володимир Зеленський привітав українських військовослужбовців та ветеранів Сухопутних військ Збройних сил України з нагоди їх професійного свята, яке відзначається в Україні щорічно 12 грудня.

Текст привітання опубліковано на сайті Офісу президента.

"Шановні воїни Сухопутних військ! Дорогі ветерани! Вітаю вас із професійним святом - Днем Сухопутних військ України", - йдеться у привітанні Зеленського.

Він зазначив, що "це свято мужніх та відданих своїй справі воїнів, які у складних умовах сучасної війни, вдень і вночі, в мороз і спеку, під ворожим вогнем і обстрілами здатні злагоджено вирішувати важкі завдання, забезпечуючи надійну оборону нашої держави, захист її суверенітету, територіальної цілісності та недоторканності".

Президент додав, що Сухопутні війська - це найчисельніший і найпотужніший вид національного війська і вони "завжди відігравали вирішальну роль на полі бою, доводячи своєю звитягою, стійкістю та умілими діями, що не існує сили, здатної здолати їх волю до перемоги".

"І сьогодні, в день свого професійного свята, військовослужбовці Сухопутних військ продовжують стійко і впевнено утримувати займані бойові позиції та рубежі, даючи гідну відсіч російському агресору на Сході України", - зазначив Зеленський.

Президент подякував військовослужбовцям та ветеранам Сухопутних військ Збройних сил України за самовіддане виконання службового обов’язку, відвагу, героїзм та вагомий внесок у загальну справу оборони України.

Також зі святом привітав українських військовослужбовців командувач Операції об'єднаних сил генерал-лейтенант Олександр Павлюк. Текст його привітання оприлюднено на сторінці ООС у Facebook.

Привітання командувача ООС Олександра Павлюка з нагоди Дня Сухопутних військ / скріншот

Привітання командувача ООС Олександра Павлюка з нагоди Дня Сухопутних військ / скріншот