Відсутність світла та тепла у мешканців країни - "наслідки дій київської влади", заявили у Кремлі.

Російські ракетні удари завдаються по об'єктах інфраструктури України, які "прямо або опосередковано стосуються її військового потенціалу". Про це 17 листопада заявив журналістам речник президента РФ Дмитро Пєсков, повідомляє Интерфакс.
 
"Йдеться про ті об'єкти інфраструктури, які прямо або опосередковано мають відношення до військового потенціалу України та українського режиму", - наголосив Пєсков.
 
За його словами, відсутність світла і тепла в багатьох районах України - це "наслідки дій київської влади, яка, зокрема, відмовляється від переговорів".
 
Як стверджують у Міноборони РФ, у ході повітряної атаки 17 листопада у Дніпропетровській області знищено цехи оборонного підприємства з виробництва палива та ракетних двигунів для ЗСУ.
 
"Крім того, у місті Запоріжжі знищено цехи науково-виробничого комплексу Іскра, в яких вироблялися електронні компоненти для ремонту радіолокаційних станцій ЗСУ та реактивних систем залпового вогню", - заявив на брифінгу офіційний представник відомства Ігор Конашенков.
 
Нагадаємо, вранці у четвер Україна зазнала нової масованої атаки РФ з повітря. Зокрема, у Дніпрі та Одеській області ворог поцілив по об'єктах інфраструктури, є постраждалі.