Офіс генерального прокурора Нью-Йорка запитує свідчення та документи від Дональда Трампа-старшого, Дональда Трампа-молодшого та Іванки Трамп.

Генеральний прокурор Нью-Йорка виніс повістки до суду колишньому президентові США Дональду Трампу та двом його старшим дітям у зв'язку з цивільним розслідуванням ділової практики сім'ї, повідомляє AP News з посиланням на заяву суду у понеділок.

Офіс генерального прокурора Летиції Джеймс запитує свідчення та документи від Дональда Трампа-старшого, Дональда Трампа-молодшого та Іванки Трамп "у зв'язку з розслідуванням оцінки власності, що належить або контролюється" Трампом та його компанією Trump Organization.

Нагадаємо, що раніше Трамп подав до суду на генерального прокурора штату Нью-Йорк Летицію Джеймс, щоб завадити їй продовжити розслідування щодо його компанії Trump Organization.

Прокуратура штату Нью-Йорк підозрює Дональда Трамп та його компанію Trump Organization у маніпуляціях у вартості активів для забезпечення позик та отримання економічних пільг.