Хакер, який влаштував атаку, розповів журналістам, що зробив це заради забави, і технічно це було легко.

Хакери зламали найпопулярніші акаунти соцмережі GETTR колишнього президента США Дональда Трампа в день запуску платформи, повідомляє Insider.
 
Зокрема, хакери змінили профілі користувачів на платформі.
 
Сторінка колишнього спікера Трампа Джейсона Міллера, який заснував і очолює платформу, також піддалася атаці, яка тривала протягом майже 1,5 години. Крім нього атаці піддалися сторінки екс-держсекретаря Майка Помпео, а також офіційна сторінка підтримки GETTR.
 
Замість імен на цих облікових записах з'явився напис "@JubaBaghdad був тут :) ^^ свободу Палестині ^^". Усунути наслідки атаки вдалося через півтори години.
 
Команда колишнього президента США Дональда Трампа запустила GETTR у четвер, 1 липня.
 
Журналісти вийшли на зв'язок з хакером. Той пояснив, що зламав аккаунти просто заради веселощів, і це виявилося легко зробити. Він додав, що керівництво соцмережі не повинно було запускати проект, не переконавшись в безпеці платформи.
 
Ще однією проблемою GETTR стало наповнення платформи порнографією. Зокрема, користувачі спамили перший пост соцмережі графічними хентай-відео і зображеннями обличчя Хілларі Клінтон, доданими до фотографій оголених тіл.