Південнокорейські військові направили КНДР повідомлення про те, що сталося, за допомогою міжкорейської лінії зв'язку. Про долю перебіжчика поки що нічого не відомо.

Невідома людина в суботу перетнула загородження у східній частині провінції Канвондо і втекла з Південної до Північної Кореї. Про це повідомляє агентство Yonhap з посиланням на південнокорейських військових.

Наголошується, що спеціальне обладнання відстежило присутність людини у демілітаризованій зоні приблизно о 21:20 (14:20 за Києвом) суботи. Дані про її особу не повідомляються.

"Для її затримання були направлені військові, і під час проведення операції в демілітаризованій зоні було встановлено, що невідомий близько 22:40 (15:40 за Києвом) перетнув військову демаркаційну лінію (фактичний кордон з КНДР – ред.) та втік на Північ", – заявив представник Об'єднаного комітету начальників штабів Республіки Корея.

У неділю вранці південнокорейські військові направили КНДР повідомлення про те, що сталося, через міжкорейську лінію зв'язку. Про долю перебіжчика поки що нічого не відомо. Дій з боку північнокорейських військових також немає.