У межах часткової мобілізації в росії на військові бази почали прибувати перші мобілізовані, вже видано десятки тисяч призовних листів. 

Про це у Twitter повідомила розвідка Міністерства оборони Великої Британії, інформує УНН.

"На військові бази почали прибувати перші призвані за частковою мобілізацією в росії. Вже видано десятки тисяч призовних листів", – ідеться у повідомленні.

Як зазначили, тепер росія зіткнеться з матеріально-технічною і адміністративною проблемами, щоб забезпечити навчання військ.

На відміну від більшості західних армій, початкову підготовку російських солдатів низького рівня проводять в межах оперативних підрозділів, а не в спеціальних навчальних закладах.

"Як правило, один батальйон кожної російської бригади залишатиметься в гарнізоні, якщо інші два будуть розгорнуті та можуть надати інструкторів для навчання новобранців або підкріплених. Однак росія розгорнула багато з цих третіх батальйонів в Україні. Більшість з призваних військ не матиме військового досвіду. Відсутність інструкторів і поспіх, з яким рф розпочала мобілізацію, свідчить про те, що багатьох призовників відправлять на передову з мінімальною підготовкою", – зазначили у розвідці.