Легендарний захисник каталонців також став жертвою дій агресивних фанів після програшу Реалу.

Карлес Пуйоль, як і головний тренер Барселони Рональд Куман, постраждав від дій агресивних фанатів після програного матчу Реалу. Про це розповів сам екс-захисник.

За його словами, він виїжджав з Камп Ноу за кілька хвилин до того моменту, як стадіон залишив нідерландець, і його авто також зазнало атаки вболівальників.

"Ці особи не є справжніми вболівальниками Барселони. Я поїхав за кілька хвилин до того, як фанати накинулися на автомобіль Кумана, але моя машина також потрапила під удар".

Не знаю, чи ображали вони мене – я слухав радіо. Я чудово розумію, що Куману і його дружині доводиться нелегко, ситуація стає небезпечною. "Барса" має навести лад і не надавати великого значення особам, які не заслуговують на увагу", – цитує Пуйоля Sport.

Нагадаємо, Барселона поступилася Реалу на своєму полі 1:2. Це було четверте Ель Класіко поспіль, яке каталонці програли. З них три останніх на рахунку нинішнього головного тренера Рональда Кумана. У такий спосіб нідерландець повторив антирекорд 81-річної давності.