Російський диктатор володимир путін у своєму зверненні до росіян заявив, що захищатиме територіальну цілісність і незалежність рф усіма доступними способами – не виключив і застосування ядерної зброї, передає УНН.

За словами путіна, західні країни підштовхують Україну до повного розгрому рф і надалі, до позбавлення її суверенних ознак держави. У таких умовах, за словами путіна, росія буде відстоювати свою незалежність.

«Ось пішов і ядерний шантаж. Йдеться не тільки про заохочувані заходом обстріли Запорізької АЕС, а й про висловлювання деяких високопоставлених чиновників НАТО висловлювань щодо можливості допустимості застосування проти росії зброї масового ураження – ядерної зброї. Тим, хто дозволяє собі такі заяви щодо Росії, хочу нагадати, що наша країна також має в своєму розпорядженні різні засоби ураження, а за окремими компонентами - і більш сучасні, ніж у країн НАТО. І в разі загрози територіальній цілісності нашої країни, для захисту росії і нашого народу, ми безумовно використовуємо всі наявні в нашому розпорядженні засоби. Це не блеф. Громадяни росії можуть бути впевнені, територіальна цілісність нашої батьківщини, наша незалежність і свобода – будуть забезпечені. Підкреслю це ще раз: усіма наявними у нас засобами. А ті, хто шантажуватимуть нас ядерною зброєю, повинні знати, що роза вітрів може розвернутися і в інший бік», - заявив путін.