Не тільки існує можливість обстрілів з боку РФ, а й серйозно зруйнована інфраструктура регіону.

Жителів правобережної частини Херсонської області закликають виїжджати до безпечніших регіонів, оскільки існує висока ймовірність обстрілів з боку російських загарбників. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив голова Херсонської ОВА Ярослав Янушевич.

"Російська армія, коли тікає, від безвиході починає воювати з мирними людьми. Ми це неодноразово бачили в багатьох звільнених населених пунктах. Крім того, рашисти перед втечею з Правобережжя завдали серйозних руйнувань критичній інфраструктурі регіону, що забезпечує електро-, тепло- та водопостачання. Тому настійно рекомендуємо вам евакуюватися до безпечніших регіонів", - написав Янушевич.

Він також зазначив, що команда Херсонської ОВА готова з цим допомогти, потрібно лише звернутися на "гарячу лінію" за телефонами 0 800 330 951 та 38 091 481 7845.

Глава ОВА зазначає, що евакуйовані отримуватимуть усю необхідну допомогу.

"Жителі Херсона, прошу поставитися до цього максимально серйозно, бережіть себе, ви всі потрібні Україні! Вся Херсонщина обов'язково буде вільною і ми всі обов'язково повернемося додому", - зазначає Янушевич.