Загалом до мітингової активності у столиці Росії було залучено майже 200 тисяч людей.

Президент України Володимир Зеленський порівняв кількість присутніх на мітингу 18 березня на стадіоні в Москві на підтримку політики Путіна з російською армією, яка війною вторглася в Україну. Про це у суботу, 19 березня, він сказав у відеозверненні.

"Сьогодні (18 березня – ред.) у Москві прозвучало багато слів у зв'язку з роковинами захоплення Криму. Відбувся великий мітинг. І я хочу звернути увагу на одну деталь. Повідомляється, що загалом до мітингової активності у столиці Росії було залучено майже 200 тисяч людей. 100 тисяч на вулицях, приблизно 95 тисяч – на стадіоні", – нагадав президент України.

Зеленський зазначив, що приблизно таку саме кількість російських військових задіяли у вторгненні в Україну.

"Просто уявіть, що на тому стадіоні в Москві - 14 тисяч трупів та ще десятки тисяч поранених та скалічених людей. Вже стільки російських втрат від цього вторгнення. Ось така ціна війни. Трохи більше ніж  за три тижні. Війну треба закінчувати. Пропозиції України - на столі", - сказав Зеленський.

Зеленський також розповів, що найближчими днями продовжить звертатися до народів світу із закликом до миру для України.

"Попереду моє звернення до швейцарців, народу і держави. Заплановані також виступи в Ізраїлі, Італії, Японії. Світ чує позицію України. Світ підтримує наших захисників, захисників України", - сказав він.