По Україні у середу, 3 березня, очікується погода переважно без опадів, вдень повітря прогріється місцями до 13 градусів тепла.

На ранок дороги по країні в основному мокрі, однак, проїзд основними автошляхами забезпечено. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані Укргідрометцентру та Укравтодору.

За повідомленням Укргідрометцентру, 3 березня мінлива хмарність, без опадів, лише вночі у східній частині невеликий мокрий сніг та дощ. Вранці у західних областях туман, у Карпатах та північно-східних областях на дорогах подекуди ожеледиця.

Вітер північно-західний з переходом на південно-західний, 7-12 м/с, на сході країни окремі пориви 15-20 м/с.

Температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 5-10° тепла, на Прикарпатті, Закарпатті та Одещині до 13°, у східних та північно-східних областях 2-7° тепла.

На ранок 3 березня на більшій території країни без опадів, невеликий сніг з дощем йшов у Запорізькій, Донецькій та Луганській областях. Покриття на більшості автодоріг державного значення переважно мокре, повідомили дорожники.

На перевальних ділянках доріг, як вказано, - без опадів. Покриття доріг мокре, на Закарпатті сухе.

На дорогах державного значення проводяться роботи з обробки покриття доріг протиожеледними матеріалами та водовідведення. Продовжується робота по очистці місць зупинок громадського транспорту, заїзних кишень та узбіч від злежаного снігу.

"Проїзд на автодорогах державного значення забезпечено", - запевнили дорожники.

Для забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі 237 одиниць техніки та 310 робітників.