У поліцію надійшло понад десять викликів від осіб, які повідомили про підозрілих осіб, зазначили в МВС.

Військовослужбовця Національної гвардії Артема Рябчука, який вчинив стрілянину в Дніпрі, затримали в передмісті – у Підгородньому. Про це повідомляє Нацполіція в четвер, 27 січня.

"У поліцію надійшло більше 10 викликів від осіб, які повідомили про підозрілих осіб. Під час відпрацювання одного з таких викликів поліцейські затримали військовослужбовця, який розстріляв п'ять людей та ще п'ятьох поранив. Затримання відбулося сьогодні о 9:30 на вул. Крайній у селищі Підгороднє", – йдеться в повідомленні.

Уточнюється, що першим на виклик громадян прибув екіпаж патрульної поліції. У спецоперації із затримання стрілка разом брали участь поліцейські управління карного розшуку, слідчі, бійці спецпідрозділу КОРД і відділу аеропідтримки УМАЗ ДПП України, а також співробітники ДБР.

У Мережі з'явилося відео затримання Артема Рябчука.

 

 

Раніше повідомлялося, що Рябчук сам зв'язався з поліцією. У цьому він попросив випадкову жінку допомогти, щоб зателефонувати копам.

Нагадаємо, уночі Артем Рябчукрозстріляв співслужбовців, убив п'ять людей та поранив ще п'ятьох, троє з тих, що вижили, у тяжкому стані. Стрілок місце злочину залишив зі зброєю та боєприпасами.

З'явилося відео розстрілу військових у Дніпрі. 18+