У Миколаєві пролунало шість вибухів, "прильоти" були на відкритій території та за межами міста, однак містянам треба залишатися обережними, заявив мер Миколаєва Олександр Сєнкевич у Telegram, пише УНН.

"Друзі, нещодавно пролунало шість вибухів. Снаряди лягли на відкритій території та за межами міста", - зазначив Сєнкевич.

При цьому він наголосив, що сьогодні вночі і вдень тривога лунає дуже часто. "Прошу всіх бути максимально обережними", - підкреслив мер Миколаєва.

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім 1 вересня повідомляв, що вчора, 31 серпня, протягом дня відбувалися постійні ворожі обстріли Первомайської громади у Миколаєвському районі. Також вчора, 31 серпня, протягом дня під ворожими обстрілами перебувала Шевченківська громада. У селищі Любомирівка було частково зруйновано адміністративну будівлю, школу, складські приміщення, пошкоджено біля 40 житлових будівель. 

Також вчора ворог бив по Баштанському району. Зокрема, завдав авіаудар парою гелікоптерів Ка-52 по Березнегуватській громаді. Без жертв. Вчора і у ніч на 1 вересня були обстріли у Широківській громаді.