Директор дитячого садка в Полтавській області не вірить, що виховательки могли заклеїти скотчем рот дитині.  

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Раніше мати 4-річної Ніколь заявила, що дівчинку "покарали" за непослух. Дитині нібито обмотали скотчем руки і ноги і заклеїли рот. 

У садку вважають, що діти можуть вигадувати подібні історії. Також в ці звинувачення не вірять більшість батьків інших вихованців групи. 

За словами директриси, в цій групі працюють досвідчені виховательки, на яких раніше ніхто не скаржився. Вона каже, що не може їх звільнити без рішення суду. 

"Якби у дитинки - ми моделюємо ситуацію - були б дійсно склеєні ручки або ротик, ми розуміємо, що це клейка стрічка, то після цього залишилися б якісь сліди. Навіть якби дорослій людині приклеїти до рота скотч і відклеїти - це буде травма, а ніжна шкіра дитини взагалі цього не витримає", - говорить вона.

Жінка розповіла, що почала службову перевірку після заяви матері Ніколь. Дівчинку перевели в іншу групу.

У поліції повідомляють, що у справі призначено низку експертиз. До розслідування залучать психологів, які опитають усіх дітей цієї групи. 

"Зараз ми маємо слово дитини, про яке повідомила його мама, проти слова вихователів, які це заперечують", - розповіли в поліції.

Якщо вина виховательок буде доведена, то їм загрожує до трьох років ув'язнення. Тим часом жінки готують позов про захист честі і гідності.