Депутат заявив, що тести на наркотики підроблені, Ford Mustang не його, а другий учасник аварії побив дівчину, яка була в салоні.

Народний депутат Олександр Юрченко назвав позитивні результати тесту на наркотики підробленими і звинувачує другого учасника резонансної ДТП у Львові в побитті дівчини, яка була в авто. Про це в понеділок, 12 липня, повідомляє ТСН.

Так, Юрченко стверджує, що водій пошкодженого авто нібито погрожував йому і навіть вдарив дівчину, яка з ним була. Відеодокази обіцяє надати пізніше і додає, що дівчина вже написала заяву на водія.

Друга сторона конфлікту - львівський бізнесмен Всеволод Боровець - теж хоче писати заяву в поліцію. Каже, що дівчину не бив і звинувачує в побитті самого нардепа.

Юрченко на звинувачення у вживанні наркотиків стверджує, що не робив цього ніколи в житті. Результати тесту він називає підробкою на замовлення другого учасника аварії. Той це заперечує. Сам депутат намагається довести свою невинність за допомогою двох негативних тестів на наркотики, які він здав через кілька днів після аварії. Експерти кажуть про непотрібність таких тестів.

"Якщо пройде три дні після вживання чого завгодно з психотропних наркотиків, немає сенсу здавати ті аналізи, бо вже нічого не покаже", - говорить лікар.

Також Юрченко заявив, що авто Ford Mustang, на якому він потрапив у ДТП, належить не йому, а реєстраційний номер, який відповідає року його народження, Юрченко називає збігом.