Викладачі налагодили злочинну діяльність на системній основі. З початку поточного року послугами зловмисників встигли скористатися понад 30 студентів.

Затримано заступника декана та старшого викладача Льотної академії Національного авіаційного університету, які вимагали та отримали від студента 45 тис. грн хабара за складання академічної різниці для отримання диплому. Про це повідомляє Управління СБУ у Кіровоградській області.

Наголошується, що викладачі налагодили злочинну діяльність на системній основі. З початку поточного року послугами зловмисників встигли скористатися понад 30 студентів.

Найближчим часом затриманим буде повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України, та обрано запобіжні заходи.

Повідомляється, що це вже четвертий випадок, коли співробітники СБУ викривають керівництво університету на корупційній діяльності. Раніше затримали начальника ЛА НАУ, начальника Льотного училища Академії, декана одного з факультетів та начальника відділу вказаного навчального закладу. Усіх затриманих було усунено або звільнено з посад, вони отримали підозри.