На навчаннях Sea Breeze, які в кінці червня стартували в Чорному морі, помітили двійника президента України Володимира Зеленського.

 

На итальянском корабле во время учений Sea Breeze заметили двойника Зеленского

На це звертає увагу Telegram-канал "Політика Країни".

Днями на італійському фрегаті Virginio Fasan, який бере участь в навчаннях, помітили чоловіка, якого можна сплутати з українським президентом. Однак на знімку не Зеленський, а італійський матрос, як дві краплі води схожий на главу держави.

Нагадаємо, це не перший випадок виявлення двійника Володимира Зеленського. Так, наприклад, користувачів Facebook насмішила фото, де людина, досить сильно схожий на президента України, їде у вагоні метрополітену.

Після цього журналісти з'ясували, що двійник Зеленського з метро Москви виявився маляром-узбеком Умід. Чоловік розповів, що його часто впізнають на вулиці, а на роботі в жарт називають Зеленським. За словами Умида, раніше він не знав, хто такий Володимир Зеленський. А друзі ще в 2017 році розповідали, що є такий зовні схожий на нього гуморист. А ось коли він став президентом, Умід подивився з ним відео і також зауважив схожість.