Сьогодні вночі російські окупанти атакували Миколаїв ракетами, попередньо, С-300.

Про це повідомляє голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, пише УНН.

"Біля 00:30, 5 вересня, місто Миколаїв було знову атаковано ракетами. За попередніми даними, типу С-300. Влучання були у промислове підприємство на околицях міста. Попередньо без жертв та постраждалих. Детальна інформація уточнюється", - написав Кім у Telegram.

Що стосується ситуації у районах області, за даними голови ОВА, вона наступна:

Миколаївський район:

  • Вдень, 4 вересня, зафіксовано ворожий обстріл Первомайської громади. Внаслідок чого в селищі Первомайське одна людина отримала поранення. Також пошкоджено два житлових будинки. Орієнтовно о 12:40 у селі Засілля через потрапляння боєприпасів та їх уламків виникла пожежа житлового будинку. Постраждалих немає.

Баштанський район:

  • Під постійним вогнем залишається Березнегуватська громада. Так, 4 вересня, орієнтовно о 13:00, внаслідок обстрілів у селищі Березнегувате виникла пожежа покинутого складського приміщення. Постраждалих немає. Також протягом минулої доби під ударами опинилися території сіл Любомирівка та Велике Артакове. Інформація щодо наслідків обстрілів уточнюється.
  • Вночі, 5 серпня, з 03:00 до 04:30 були обстріли околиць села Новоолександрівка Інгульської громади. Постраждалих та руйнувань немає.

У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.