Одна з керівниць політсили підробила документи про "купівлю" партії й обрання її "керівників".

СБУ повідомила про підозру одній із керівниць Партії Шарія, яка підробила документи про "купівлю" партії і про обрання її "керівників". Про це повідомляє прес-центр відомства у п'ятницю, 24 вересня.

Як пише РБК-Україна з посиланням на джерело у правоохоронних органах, ідеться про тещу підозрюваного у державній зраді блогера Анатолія Шарія - Аллу Бондаренко.

"СБУ має аргументовані докази причетності вказаної особи до підробки документів про перереєстрацію політичної партії Об'єднана Україна в політичну партію Партія Шарія. Більше того, зловмисниця фальсифікувала протоколи засідань "політичної сили", що дозволило "обрати" потрібних керівників партії", - сказано в повідомленні.

Спочатку СБУ перевірила Віктора Шарія, на якого зареєстрована Партія Шарія, але той сказав правоохоронцям, що не має ніякого відношення до діяльності партії, а за 500 доларів дав нотаріальну згоду на використання в ній свого прізвища.

"Зараз стоїть питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів. СБУ продовжує досудове слідство і встановлює коло осіб, які можуть бути причетні до цієї протиправної діяльності", - додали в СБУ.