Колишній пфрокурор військової прокуратури з квітня по жовтень 2015 заволодів грошовими коштами в сумі 38,8 тис доларів США і 60,5 тис грн.

Колишнього прокурора військової прокуратури Дарницького гарнізону суд визнав винним у заволодінні чужим майном шляхом зловживання службовим становищем. Про це у вівторок, 27 липня, повідомляє прес-служба Офісу Генпрокурора.

"Вироком Дарницького районного суду міста Києва йому призначено покарання - 7 років позбавлення волі з позбавленням права займати посади, пов'язані з виконанням організаційно-розпорядчих чи адміністративно-господарських функцій, строком на 3 роки та з конфіскацією всього належного на праві власності майна", - йдеться в повідомленні.

Доведено, що колишній прокурор військової прокуратури, здійснюючи процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за підозрою командира однієї з військових частин, з квітня по жовтень 2015 року заволодів речовими доказами - грошовими коштами в сумі 38,8 тис доларів США і 60,5 тис грн, вилученими під час обшуку, і розпорядився ними на свій розсуд.

Вирок суду ще не набрав чинності.