На всіх камерах від Полтави до Борисполя за кермом Audi A8 була людина в одязі червоного кольору.

Правоохоронці вивчили матеріали з відеокамер від Полтави до Києва, які фіксували пересування машини народного депутата України Олександра Трухіна у день ДТП. Про це повідомляє прес-служба ДБР.

На всіх камерах від Полтави до Борисполя за кермом Audi A8 перебувала людина в одязі червоного кольору. Це зафіксувала і камера, розташована у центрі міста Бориспіль.

"Аварія сталася на ділянці дороги, де було демонтовано камери спостереження. Тому було призначено низку експертиз, які б встановили особу водія в момент ДТП. Наразі завершено чотири експертизи, остання - п'ята - триває. Після її завершення можна буде остаточно дати відповідь на особу водія", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що після початку розслідування ДБР зверталося офіційно до поліції, щоб там надали всі матеріали, але з невідомих причин ці матеріали не були надані.

У ДБР повідомили, що в інтернет-видання УП було зроблено запит з проханням надати всі наявні матеріали дослідження та вказати джерела їх надходження. Також Бюро з'ясовує, чому це відео не було передано слідчим на відповідний запит до МВС.

У понеділок, 7 лютого, на допит як свідка слідчі ДБР викликали повторно поліцейського, відео з камери якого поширило інтернет-видання. З'ясовується, чому він не повідомив на попередньому допиті до ДБР цієї інформації.