У кожному купе є три полиці, розташованих з одного боку. В даному поїзді місця продають з розрахунку на двох пасажирів, третю полицю фіксують в зібраному положенні.

Однією з особливостей вагонів є наявність умивальників в кожному купе - він знаходиться під столиком. На бічній панелі є відкидне сидіння для пасажира, що займає верхню полицю. Над умивальником є шафка з розеткою і водою в пляшках. Кондиціонером управляє провідник, а світло можна регулювати безпосередньо в купе.

Туалети у вагонах вакуумні з паперовими рушниками й накладками на унітаз. У дверях з купе є вічко, щоб дивитися, що відбувається у вагоні.

Середня ціна одного квитка в такому поїзді - 800 гривень. У суму входить постіль за 60 гривень і 0,5 літра питної води. З недоліків - неможливість розмістити під полицею велику валізу.

Душових кабін у вагонах немає, але в туалетах можна помітити шланг для душу.

"Пасажири "одеського" потяга знаходяться приблизно в таких же умовах, як пасажири, наприклад, польської залізниці - там також є місця для двох-трьох пасажирів, драбина й рукомийник", - підсумував блогер.

Детальніше дивіться на відео: