Влада країни все ще має намір депортувати тенісиста з країни через відсутність вакцинації.

Недовго тривала радість першої ракетки світу Новака Джоковича з приводу виграної в суді справи про свою депортацію з Австралії. Як стало відомо, влада країни знову заарештувала сербського тенісиста. Про це повідомила журналістка Ксенія Павлович МакАтір із посиланням на батька спортсмена.

 

 

Пізніше брат тенісиста Джордже Джокович повідомив, що на цей момент перша ракетка світу зустрічається з адвокатами й обмірковує свої подальші кроки.

 

"Що ми можемо зробити зараз, так це повідомити про це у всіх соціальних мережах. Вони знову хочуть упіймати і посадити Новака. Наразі ми консультуємося з піарниками про наступні кроки. Наразі Новак зі своїми адвокатами перебуває в кімнаті, де проходили слухання, й обмірковує варіанти", - написав він.

 

 

Нагадаємо, що раніше влада австралійського штату Вікторія заявила, що, незважаючи на виграну Джоковичем справу в суді, буде і надалі домагатися його депортації з країни. Там визнали справедливість виграної справи, проте чиновники не вірять, що Новак має законне медичне відведення від вакцинації. Australian Open, для участі у якому прилетів до Мельбурна Джокович, стартує 17 січня.