"Ліверпуль", як повідомляється, близький до підписання нападаючого "Бенфіки" з Уругваю Дарвіна Нуньєса в рамках угоди, яка може коштувати до 85 мільйонів фунтів стерлінгів (104 мільйони доларів). Про це УНН пише з посиланням на AFP.

Клуб Прем'єр-ліги вів переговори з "Бенфікою" протягом кількох тижнів, і новий спортивний директор "Ліверпуля" Джуліан Уорд, як вважають, нарешті домовився про придбання Нуньєса.

У неділю стало відомо, що "Ліверпуль" погодився заплатити початкові 64 мільйони фунтів стерлінгів, при цьому 12,8 мільйона фунтів стерлінгів може бути виплачено у вигляді надбавок, і ще 8,5 мільйона фунтів стерлінгів в залежності від успіху команди.

Якщо всі умови будуть виконані, трансфер 22-річного футболіста перевершить рекордний гонорар "Ліверпуля" у 75 мільйонів фунтів стерлінгів, виплачений "Саутгемптону" за голландського центрального захисника Вірджіла ван Дейка у 2018 році.

Очікується, що Нуньєс, який не потрапив до складу збірної Уругваю через суботню товариську перемогу над Панамою з рахунком 5:0, у понеділок розпочне медогляд, який може зайняти два дні.

Нуньєс, який збирається підписати шестирічний контракт із "Ліверпулем", забив 26 голів у 28 матчах за "Бенфіку" минулого сезону.

Він забив в обох матчах чвертьфінального матчу Ліги чемпіонів проти "Ліверпуля" у квітні.