У фінальному поєдинку Євро-2020 збірна Італії зійдеться в протистоянні з Англією. Центральний півзахисник “трьох левів” Джордан Хендерсон поділився очікуваннями від майбутнього матчу. Про це пише УНН з посиланням на офіційний сайт УЄФА.

“Вся увага на неділю. Це матч всього нашого життя. Дуже потрібно знову порадувати присутніх на стадіоні і всю нашу країну. Це унікальний шанс для всіх нас, для Англії, і ми зобов’язані зробити все для перемоги”, — сказав Хендерсон.

Нагадаємо, фінал Євро-2020 між Італією та Англією відбудеться в неділю, 11 липня, о 22:00 за київським часом. Місцем проведення матчу стане лондонський стадіон Уемблі, що є домашньою ареною “трьох левів”.

УЄФА оштрафував Футбольну асоціацію Англії на 30 тисяч євро через поведінку фанів на матчі з Данією. Звинувачення були висунуті на адресу Футбольної асоціації Англії за використання лазерної указки уболівальниками, неналежну поведінку фанатів під час виконання гімну Данії та застосування піротехніки на трибунах.

Нападник збірної Англії Гаррі Кейн поділився думками перед майбутнім фінальним матчем на Євро-2020 в якому зійдуться збірні Англії та Італії.