Український боксер готовий повернутися до крузервейту.

Чемпіон світу у надважкій вазі за версіями WBA, WBO та IBF Олександр Усик (19-0, 13 КО) розповів про те, що може переконати його повернутися до крузервейту.

За словами 34-річного боксера, він готовий знову виступити у першій важкій вазі заради бою проти Сауля "Канело" Альвареса (57-1-2, 39 КО), але лише за певної умови.

"Канело - красень, що перейшов до крузервейту. Але, звичайно, він спеціально вибрав суперника, щоб забрати ще один пояс.

Якщо він хоче побоксувати зі мною в крузерах, то я зможу спуститися туди, але за умови, що в мене залишаться пояси в хевівійті, тому що я туди піду.

Я гадаю, що Канело виграє у Макабу. А якщо я зустрінусь із "Канело", то мені доведеться виграти у нього. Я особисто не знаю Макабу, але дивився його бої по телевізору. "Канело" гарний, а у того хлопця я дивився лише кілька боїв. Все крутиться довкола "Канело".

"Канело" чи Ф'юрі? Чого мені про "Канело" думати? Він десь там, у крузерах, а я зараз тут, звичайно, Тайсон Ф'юрі", - розповів Усик в інтерв'ю FightHype.com.

Нагадаємо, Сауль Альварес піднявся до крузервейту, де проведе бій з Ілунгою Макабу за титул чемпіона світу за версією WBC.

Раніше Усик виступав у цьому дивізіоні та був абсолютним чемпіоном. Потім він піднявся до хевівейту, де у вересні 2021 року переміг Ентоні Джошуа і відібрав у нього пояси WBA, WBO та IBF.

Тепер у хевівейті багато обговорюють можливе протистояння Усика та Тайсона Ф'юрі за звання абсолютного чемпіона дивізіону.