Ентоні Джошуа любить виклики, тому і прийняв пропозицію Тайсона Фьюрі про бій.

Так рішення свого підопічного прокоментував наставник колишнього чемпіона світу Роберт Гарсія. Водночас фахівець не схвалює проведення цього поєдинку.

На його думку, бій відбудеться зарано, і Джошуа доти краще було б провести кілька дрібніших поєдинків.
 
"Ну ж бо, це ж не просто черговий бій. Це найбільша подія у британському боксі. Цей поєдинок рано чи пізно мав відбутися. На мою думку, краще, щоб він відбувся трохи пізніше. Спершу потрібно було дати Джошуа провести два-три бої. Але я все розумію, це бізнес.
 
Джошуа має дуже мудру менеджерську команду. І коли справа доходить до переговорів, вони допоможуть йому прийняти правильне рішення. Я? Я не бізнесмен. Ще раз скажу: мені краще, якби Джошуа спершу провів два-три бої, а вже потім погоджувався на щось надвелике. Так само було з реваншем із Усиком. Він погодився на невідкладний бій замість того, щоб провести спершу кілька проміжних боїв. Чому так? Ну, він любить виклики...
 
З Ф'юрі буде непросто. Чи хтось здатен його побити? Ще б пак. Я поки що не говорив із Джошуа про те, щоб провести тренувальний табір у США, але запропонував цю ідею його менеджерській команді. Їм ідея сподобалася. Але вирішуватиме Джошуа. Для нього буде корисним тренуватися разом із Джессі Родрігесом, Хосе Раміресом і молодими талановитими хлопцями, яких я навчаю. Адже у тренуваннях теж присутнє суперництво. І тоді бійці заохочують один одного, допомагають вийти на новий рівень. Думаю, це може спрацювати", – наводить слова Гарсії vringe.com.
 
Нагадаємо, раніше стало відомо, що Ентоні Джошуа погодився на всі умови Тайсона Ф'юрі, і бій між боксерами має відбутися на початку грудня.