У ніч на 16 жовтня в Мельбурні (Австралія) відбувся бій-реванш між абсолютним чемпіоном світу в легкій вазі (до 61,2 кг) американцем Девіном Хейні і колишнім об'єднаним чемпіоном світу Джорджом Камбососом.

Поєдинок тривав усі 12 раундів і завершився перемогою Хейні одноголосним рішенням суддів (119:109, 118:108, 118:108).

Практично протягом усього другого бою австралійський боксер намагався діяти активно, але американець успішно протиставляв йому роботу джебом і двійками.

До дев'ятого раунду обличчя Камбососа від ударів суперника було закривавленим, але він все одно намагався змінити хід поєдинку. Проте в останніх раундах Хейні остаточно заволодів ініціативою, з чим його суперник вже впоратися не зміг.

Таким чином, 23-річний Девін Хейні переміг Джорджа Камбососа вдруге, здобувши 29-ту перемогу в кар'єрі і зберіг звання абсолютного чемпіона легкого дивізіону.

Додамо, що наступним суперником Хейні може стати український боксер Василь Ломаченко. Перед поєдинком з Камбососом Девін заявив, що після перемоги над австралійцем може вийти на ринг проти українця. 

"Бій з Ломаченком мене, без сумнівів, хвилює. І його початок буде покладено після перемоги 16 жовтня. Як тільки я виграю у своєму бою, а він - у своєму, нам потрібно буде вирішити, що робити далі", - наводить слова Хейні видання BoxingScene.

Нагадаємо, що в першому бою в червні в Мельбурні Хейні переміг Камбососа одноголосним рішенням суддів - 116:112, 116: 112 і 118: 110. Після цього Джордж активував опцію матчу-реваншу з Хейні.