Промоутер Едді Хірн все ще вірить, що він зможе організувати поєдинок між британцями Тайсоном Ф'юрі та Ентоні Джошуа.

Цитує Хірна Manchester Evening News. 

"Я переконаний, що бій Джошуа - Ф'юрі це все ще актуальна подія. Я обіцяю вам, що цей поєдинок відбудеться наприкінці цього року чи на початку наступного. Ф'юрі проти Джошуа - це надто велика битва, щоб не відбутися", - заявив Едді.

Нагадаємо, що Ф'юрі спрогнозував поразку Джошуа нокаутом в реванші з Олександром Усиком.

Ситуація в суперважкій вазі: головне

  • У серпні цього року Тайсон Ф'юрі і Ентоні Джошуа планували провести бій за звання абсолютного чемпіона світу, проте суд зобов'язав Ф'юрі провести третій бій проти Деонтея Вайлдера.
  • Таким чином, Джошуа вийшов у ринг проти обов'язкового претендента Олександра Усика і програв одноголосним рішенням суддів. Українець забрав собі пояси за версіями IBF, WBO, WBA та IBO. Крім того, Усик віддалив можливу зустріч Ф'юрі і Джошуа в ринзі.
  • Тепер Усик і Джошуа повинні провести реванш. Британець вже активував відповідну опцію. Вже відомо, що реванш може відбутися орієнтовно в березні-квітні 2022 року.
  • Ф'юрі нокаутував Вайлдера у третьому бою, захистивши пояс WBC. Всесвітня боксерська рада офіційно призначила для Ф'юрі претендента.
  • Промоутер Джошуа запропонував провести в суперважкій вазі так званий "Фінал чотирьох". А промоутер Усика назвав умову, за якої Джошуа міг би відмовитися від реваншу, щоб дозволити Усику і Ф'юрі зустрітися в ринзі.
  • Ф'юрі заявив, що його цікавлять бої тільки проти двох суперників.