Британець готовий був би провести поєдинок із українцем, проте головною метою є титул.

Тимчасовий чемпіон WBO Джо Джойс (15-0, 14 КО) поділився думкою про майбутнього чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика (20-0, 13 КО).

За словами непереможеного британця, він хотів би вийти в ринг з українцем, проте Усик не має такого плану.

"В ідеалі я хотів би битися з Усиком, але, схоже, зараз він шукає щось інше. Він говорить про повернення у важку вагу або поєдинок з Ф'юрі, але не обговорює бій зі мною. Усик може піти, і тоді мене підвищать до повноцінного чемпіона.

Я думаю, що це найімовірніший розвиток подій. Він не схоче цього бою. Усик у цьому спорті вже досить довго, провів багато боїв і в останніх двох пристойно заробив. Тому я не знаю, чи захоче він битися зі мною. Якщо бій з Ф'юрі не відбудеться, я не впевнений, що він захоче залишитися в надважкій вазі. Тут кожен бій важкий і треба зазнавати потужних ударів. Думаю, йому це не потрібно.

"Зараз складно щось прогнозувати в нашій ваговій категорії. Ф'юрі постійно змінює своєю думкою, Усик має багато варіантів. Все, що я можу робити, так це продовжувати кидати виклик чемпіонам і бути терплячим", - наводить слова Джойса Metro.

Раніше Джо Джойс припустив, чому зірвався бій Ф'юрі з Джошуа.