Переглянемо, що ж писали зарубіжні журналісти про бій Усика проти Джошуа.

Український боксер Олександр Усик (19-0, 13 КО) переміг Ентоні Джошуа і завоював титули чемпіона в надважкій вазі за трьома різними версіями.

У Великобританії місцеві ЗМІ захопилися виступом нашого спортсмена і відзначали ту роботу, яку він виконав у рингу на Тоттенхем Сперс Стедіум.

Вивчили те, що писали зарубіжні засоби масової інформації після поєдинку.

У Джошуа закінчилися ідеї проти Усика - Sky Sports

Джошуа мало розважав натовп і, схоже, у нього закінчилися ідеї проти свого українського опонента.

Правління Ентоні Джошуа в надважкій вазі закінчилося, надії на об'єднавчий бій з британцем Тайсоном Ф'юрі розвіялися після того, як Олександр Усик здобув приголомшливу перемогу одноголосним рішенням суддів на стадіоні Тоттенхем Хотспур.

Усик на класі проти однобокого Джошуа - BBC

Розслаблений і веселий Джошуа вийшов на ринг, але концентрація на його обличчі з'явилася відразу ж після гонгу.

Здібності Усика швидко проявилися: 34-річний боксер переміщував Джошуа по рингу за своїм бажанням, в той час як чемпіон виконував досить пасивну роль.

Гонг врятував Джошуа від чергової поразки нокаутом. Всі три судді віддали перемогу претенденту і закінчили короткочасне друге правління Джошуа в якості чемпіона світу.

Джошуа не знайшов свою дистанцію через хірургічну точність Усика, що обдурила короля важкої ваги - Daily Mail

Проходили раунд за раундом, а Джошуа незграбно вовтузився напроти сбивающего його з пантелику маестро рухів, блискавичних комбінацій і жорсткої лівої руки.

Це було сумно для британського чемпіона світу, який настільки зменшився, але в той же час було приємно спостерігати, як такий геніальний майстер приступив до роботи.

Поєдинок на цьому футбольному полі був фактично закінчений до перерви, і дивного ривка Джошуа в 7-9 раундах було недостатньо, щоб переламати рахунок.

Джошуа отримав урок від Усика - домінуючий українець завоював три пояси чемпіона світу, виступивши як майстер - The Times

На 34-річного Усика було приємно дивитися. Він повністю обдурив Джошуа, б'ючи його до упору і не давши тому побачити перед собою нерухому ціль. Поки Джошуа намагався нав'язати українцеві свою силу і міць, Усик був щасливий наносити удари і домінувати в обмінах.

Бокс втратив свій найкращий бій, але отримав нову зірку - ESPN

Після всіх розмов про поєдинок між Тайсоном Ф'юрі і Ентоні Джошуа ви можете поцілувати його на прощання. Навіть якщо бій в кінці кінців відбудеться, він ніколи не стане таким мегабоєм, яким повинен був бути.

Для Олександра Усика це був зоряний виступ. 34-річний українець відповів на всі сумніви, продемонструвавши свою силу в надважкій вазі, важке підборіддя і неймовірні боксерські здібності.

Незважаючи на те, що бокс втратив свій найбільший бій раніше, ніж це могло статися, в суботу надважка вага придбала нову зірку.

Сила Джошуа знайшла свій криптоніт в Усик - Boxing Scene

Коли Ентоні Джошуа поспішно пішов з рингу на стадіоні Тоттенхем Хотспур, вираз його обличчя було повне розчарування. У цю ніч Ентоні був зниклим учнем, а Олександр Усик був учителем, і саме він пішов з титулами чемпіона світу за версіями WBA, IBO, WBO, IBF.

Сила Джошуа знайшла свій криптоніт в Усику, який кружляв навколо нього весь вечір, бив його і змушував наносити удари в повітря. Розмір не завжди має значення.

Усик вписав своє ім'я в підручники історії - EXPRESS

Олександр Усик став новим об'єднаним чемпіоном світу в надважкій вазі після побиття Ентоні Джошуа.

Хитрий українець був агресором з першого дзвінка, і AJ щосили намагався знайти відповіді в цій високорівневій шаховій грі, поки Усик закріпився в боротьбі.