Найманці намагалися наступати на Донеччині, але були знищені. Врятувалися два окупанти, вони потрапили в полон.

Бійці Національної гвардії України на Бахмутському напрямку повністю розбили дві групи найманців ПВК Вагнера, які в основному складалися з колишніх ув'язнених. Про це у четвер, 27 жовтня, повідомила прес-служба МВС.

"Дві групи вагнерівців, які складалися переважно з колишніх ув'язнених, під прикриттям артилерії здійснювали наступальні дії на позиції НГУ. Але ці "джентльмени удачі" не врахували, що у бійців бригади оперативного призначення імені Героя України Сергія Михальчука дещо інші погляди на перевиховання окупантів із поганих на хороших. Тому ці групи були знищені, а двоє людей взято в полон", - йдеться у повідомленні.
 
Як вдалося з'ясувати, захоплені в полон найманці є росіянами, які відбували покарання за тяжкі злочини (розбійні напади та вбивства). Вони уклали шестимісячний контракт із ПВК і були відправлені на війну в Україну.
 
Нагадаємо, за даними української розвідки, до бойових дій на території України залучено понад 8000 найманців російської приватної військової компанії Вагнер (Ліга).