Між зборами київського "Динамо" Київ в Іспанії та Туреччині перший воротар команди Георгій Бущан придбав собі яскравий електромобіль.

Вибір футболіста припав на Audi e-Tron GT. Нагадаємо, що це не перший динамівець, який у січні купив новенький "Ауди". Зовсім нещодавно Олег Блохін пересів на кросовер Audi Q7.

Про це повідомляє Інфолайн з посиланням на Facebook Audi Центр Порше Захід.

Судячи з фотографій, український футболіст придбав чотиридверне купе у виконанні GT. Легкий електромобіль розганяється з місця до 100 км/год за 4,1 секунди. Максимальна швидкість обмежена електронікою на позначці 245 км/ч. залежно від стилю водіння, Георгій зможе проїжджати на одному заряді тягової батареї від 450 до 480 км.

 

Воротар збірної України та київського "Динамо" Георгій Бущан купив найшвидший електричний AudiЦіни на Audi e-Tron GT в Україні починаються з позначки 2 402 105 гривень. Але судячи з того, що спортивний електромобіль пофарбований у фірмовий сірий колір Kemoragrau Metallic і на ньому встановлені опціональні 20-дюймові колісні диски Aeromodul, то машина обійшлася гравцеві збірної України як мінімум на 85-90 тис.гривень дорожче.

Воротар збірної України та київського "Динамо" Георгій Бущан купив найшвидший електричний Audi