Виконавець за результатами народного голосування набрав 17,41% голосів. Він сидітиме за столом журі із Джамалою і Юлією Саніною.

Український виконавець Тарас Тополя, лідер гурту Антитіла, який став членом журі Національного відбору на Євробачення-2023, зізнався, що йому було несподіванкою стати кандидатом. Про це він повідомив в ефірі телемарафону.
 
За його словами, він не знав, що його висунули у журі нацвідбору, але коли здобув перемогу, відчув радість, адже йому довіряють, але при цьому це велика відповідальність для нього.
 
"Для мене стало несподіванкою, що мене приєднали до списку. Команда Суспільного тримала зв'язок із моєю командою, і мене поставили перед фактом, що я у цьому переліку осіб, за яких голосують. Несподіванка – це, мабуть, не те слово, яким можна охарактеризувати мої відчуття. Більше, напевно, слово "відповідальність", – сказав артист.
 
Водночас Тарас Тополя додав, що не боїться скандалів, які можуть статися у фіналі відбору учасника, який представлятиме Україну на Євробаченні-2023.
 
"У цьому для мене нічого страшного немає. Після шести місяців на нулі складно знайти те, до чого я неготовий", – зізнався музикант.
 
Але зазначив, що боїться обрати не того кандидата, тому вивчатиме творчість конкурсантів і їхні життєві погляди.
 
"Єдине, чого я по-справжньому боюся, – це щоб обрати гідного кандидата. Це відповідальна місія. У зв'язку з цим я повинен витратити більшу частину свого часу, щоб досконало вивчити всіх претендентів: їхній творчий матеріал, їхню біографію, їхні заяви, їхню життєву позицію, і т.д. Щоб коли дійде момент сісти за стіл журі поряд із Джамалою і Юлією Саніною, бути вже готовим дійсно об'єктивно, максимально широко оцінювати кожного з кандидатів", – підсумував лідер групи Антитіла.