Глава організації ритуальних агентів допомагав з похованням Кобзона.
 

Шоумен, президент Спілки професійних ритуальних агентів Стас Барецький заявив, що готовий безкоштовно організувати похорон співачки МакSим на одному з кращих московських кладовищ, якщо їй не допоможе лікування. Про це він повідомив ФАН.

Таким чином Барецький хоче висловити повагу артистці і її творчості.

«Треба заздалегідь думати про такі речі. Щоб не було такого, що ось, померла, і не знають, що з нею робити. На все потрібен час, і особливо це стосується пошуку хорошого місця на кладовищі. Машина ритуального бізнесу заводиться довго: з усіма потрібно поговорити і домовитися, привезти індійський камінь і вже почати робити постамент, щоб до моменту похорону він був готовий. Щоб не було так, як з Жанною Фріске », - зазначив шоумен.

Також він розповів, що разом з іншими ритуальними конторами займався організацією похорону народного артиста РФ Йосипа Кобзона.

«Там теж все готувалося заздалегідь - ще за його життя. Так що нічого крамольного в цьому немає », - пояснив Барецький.

 

Шоумен додав, що знає МакSим ще з тих пір, коли вона була «ще зовсім молоденька», і перетинався з нею на корпоративах під час гастролей з групою «Ленінград».

«Щиро захоплююся її творчістю і глибоко шокований становищем, в якому вона опинилася. Гарна дівчина, спілкувалися, приколювалися з нею », - сказав Барецький.