На перебудову особняка пара витратила п'ять років і величезну суму грошей. Будинок відрізняється так званим сільським оформленням.

Популярний голлівудський актор Ештон Кутчер і його дружина, актриса українського походження Міла Куніс продемонстрували журналістам свій будинок. Про це пише видання Architectural Digest.

Будинок розташовується у престижному районі Лос-Анджелеса Беверлі-Гіллз і при цьому яскраво відрізняється від розкішних маєтків інших знаменитостей.

Особняк був спроектований у 1930-х роках архітектором Самнером Сполдингом. Його відремонтував у 1980-х роках дизайнер Анрі Семюел.

"Ми хотіли будинок, а не маєток. Щоб будинок виглядав, як старий сарай, який бував тут протягом десятиліть, а потім його переобладнали під житло. Але він також мав бути сучасним і актуальним", - описали подружжя свій підхід.

Для нового дизайну домоволодіння подружжя обрало архітектора Говарда Бекена з фірми Backen & Gillam Architects AD100.

Його роботи відрізняються підходом з використанням "сільських" матеріалів і народних форм, які при цьому відрізняються естетичністю і функціональністю.

"Ештон і Міла - двоє з найрозумніших і допитливих людей, з якими ми коли-небудь працювали. Ми обговорювали все: від розмірів балок до деталей поперечних зв'язок і стиків дерев'яних дощок і бетону. Ми не ведемо таких розмов із кожним клієнтом", - розповів Бекену.

Крім житлового будинку, особняк включає комору для розваг.

Інтер'єр доповнено різними антикварними речами з різних куточків світу, і меблями, зробленими на замовлення.

Також на території житла Ештона і Міли є альтанка для барбекю і величезний басейн.

А навколо особняка пара вирощує сільськогосподарські культури, тому неспроста називає свій будинок KuKu Farms.

 

 

 

architecturaldigest.com