Транспортний засіб придбали за 250 тисяч фунтів стерлінгів або 11 мільйонів гривень, які підуть на центр реабілітації.

Український артист Андрій Данилко на аукціоні у Великобританії продав автомобіль легендарного виконавця Фредді Мерк'юрі.

Знаменитість придбав Rolls-Royce Silver Shadow 1974 ще дев'ять років тому за 115 тисяч фунтів, втім, на ньому він не їздив. Але з початком повномасштабної війни Вєрка Сердючка вирішила продати авто, а всі виручені кошти направити на центр реабілітації та протезування для людей, які постраждали від війни.

Зазначається, що покупцем Rolls-Royce став український бізнесмен із Харкова Володимир Носов, який займається криптовалютою.

"Сьогодні я став володарем унікального лоту. Це був благодійний лот на аукціоні Sothebys від Андрія Данилка, а всі кошти підуть на створення в сучасному центрі реабілітації та протезування центру Superhumans, який розпочне свою роботу вже на початку 2023 року. Що можу сказати? Не можу стояти осторонь, ставлю рівень, бо кожен українець зараз - рівень", - сказав він в Instagram.

Раніше повідомлялося, що Андрій Данилко виставив на продаж свій унікальний автомобіль Rolls-Royce Silver Shadow 1974 випуску.