Усі навчальні заклади Київської області наступного тижня й надалі навчатимуться дистанційно. Причина – посилена загроза ракетного обстрілу з боку Росії.

При цьому у Києві учням буде доступне як онлайн, так і офлайн навчання.

Про це йдеться у повідомленнях Київської ОВА та КМДА.

"Наступного тижня, з 17 по 21 жовтня, навчальні заклади Київської області продовжать працювати в дистанційному режимі. Таке рішення ухвалили під час засідання оперативного штабу Ради оборони Київської області 13 жовтня. Воно зумовлене посиленою загрозою ракетного обстрілу з боку Російської Федерації", - заявили у Київській ОВА.

Також тут уточнили, що йдеться про дошкільні, середні, професійні та професійні передвищі навчальні заклади будь-яких форм власності.

 

 

 

 

У Києві з 17 жовтня навчальні заклади працюватимуть у змішаному форматі. Будуть доступні і онлайн, і офлайн форми навчання у школах, садках, училищах та вишах.

"Ті, хто ходив раніше до шкіл, садків чи інших навчальних закладів, зможуть, за бажанням, відновити офлайн навчання. Проте ті, хто не може або не бажає з тих чи інших причин наступний тиждень ходити до навчального закладу, можуть навчатися дистанційно", – пояснили у КМДА.

У Кличка додали, що навчальні заклади працюватимуть офлайн, але рішення про те, чи відправлятимуть туди дитину, прийматимуть батьки.