Після порятунку поліцейські затримали 32-річну уродженку Кропивницького. Їй загрожує позбавлення волі на термін до 15 років або довічне.

У Києві в середу, 26 січня, ювенальні поліцейські разом із рятувальниками ДСНС врятували жінку, яка із сином намагалася стрибнути з 12 поверху. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Більше години поліцейські вели з нею переговори, а в цей час рятувальники зайшли в квартиру поверхом вище, аби завадити жінці. Спільними зусиллями співробітників поліції та ДСНС її зняли з парапету та затягли всередину. Хлопчика передали лікарям, його життю нічого не загрожує", - йдеться у повідомленні.

До поліції Києва звернулася громадянка та повідомила, що її донька з малолітнім онуком замкнулася у квартирі та погрожувала вчинити самогубство разом із дитиною. Оперативний черговий спрямував на місце усі профільні служби.

Поліцейські затримали 32-річну уродженку Кропивницького. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 15, ч. 2 п. 2 ст. 115 КК України - замах на умисне вбивство малолітньої дитини. Їй загрожує позбавлення волі на термін до 15 років або довічне позбавлення волі.