Багатодітна мати вийшла в туалет, залишивши у приміщенні трьох малолітніх дітей, і вже за кілька хвилин помітила задимлення.

У селі Бузова Києво-Святошинського району сталася пожежа, жертвою якої стала однорічна дитина. Про це повідомило управління Нацполіції Київської області.

"Правоохоронці встановили, що 18-річна багатодітна мати винаймала житло в банному приміщенні. Дівчина повідомила правоохоронцям, що близько 18.00 вийшла в туалет, залишивши у приміщенні трьох малолітніх дітей, і вже за кілька хвилин помітила задимлення", – йдеться у повідомленні.

За попередньою інформацією, пожежа сталася внаслідок самовільного займання грубки, якою здійснювалося опалення приміщення. Під час гасіння полум'я рятувальники виявили тіло однорічної дитини. Ще двоє дітей вдалося врятувати.

Правоохоронці затримали багатодітну матір. Їй повідомили про підозру за статтею про залишення у небезпеці (ч.3 ст.135 КК України). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років. Суд уже обрав дівчині запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.