У Бердянську підірвали житло колаборанта, окупанти приховують наслідки та шукають виконавців. Про це УНН пише з посиланням на Телеграм-канал “Бердянськ сьогодні”.

За наявною інформацією, наслідками нещодавнього вибуху в мікрорайоні Колонія, який стався у Бердянську, стало знищення житла одного з місцевих колаборантів. Йдеться про зрадника – Гиренка Сергій, який до переходу на бік ворога працював у Бердянському виконкомі на посаді спеціаліста відділу інформаційно-комунікаційних ресурсів.

“Після окупації міста - один з перших перейшов працювати на окупанта, розділяючи проросійські погляди. Активно агітував інших співробітників виконкому йти працювати на окупантів. Погрожував та здавав своїх.
Саме за його доносами відбулися арешти працівників мерії із подальшим схилянням до роботи в окупаційній адміністрації. Крім того, він “іменем росії” та нової влади приймав участь у примусі приватних підприємств міста до співпрацю з окупантами”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що вся родина Гиренка перейшла на бік росіян. Зокрема, батьки, які працювали вчителями в одній зі шкіл, після окупації продовжили роботу на боці загарбницької влади.