Стан здоров'я кремлівського диктатора Володимира Путіна "різко погіршується". Він страждає від низки критичних захворювань, включаючи рак і шизоафективний розлад.

Як стверджує російський політолог і оглядач Валерій Соловей, у Путіна також діагностували хворобу Паркінсона на ранній стадії, пише видання Express.

"Хвороба Паркінсона вже прогресує. Цей факт буде всіляко заперечуватися й приховуватися", - говорить Соловей.

Він також зазначає, що нещодавно у російського президента діагностували рак підшлункової залози.

"Путіна регулярно напихають усілякими важкими стероїдами та інноваційними знеболюючими ін'єкціями, щоб зупинити поширення раку підшлункової залози. Це не тільки завдає сильного болю, у Путіна стан одутлості обличчя та інші побічні ефекти - у тому числі провали в пам'яті. У його близькому оточенні ходять чутки, що крім раку підшлункової залози, у Путіна також є рак простати", - говорить Соловей.

Як раніше писав телеграм-канал Generall SVR, у президента Росії спостерігаються напади кашлю, нудота й втрата апетиту. Стверджується, що Путін бореться з раком, і він уже схуд на 8 кг.

"Занепокоєння, як самого Путіна, його близьких, так і медиків викликають напади кашлю у президента, а також постійна нудота й відсутність апетиту через прийом ліків і специфічну дієту на тлі онкології. В останні кілька місяців Путін схуд на вісім кілограм, в оточенні президента переживають, що помітна прогресуюча худоба та постійний кашель будуть розцінені елітами як ознака швидкого погіршення здоров'я вождя", - говорилося в повідомленні.