Сьогодні по Харкову було здійснено 11 ракетних ударів. Через пошкодження енергетичної інфраструктури все місто знеструмлено, через відсутність напруги в місті немає опалення та водопостачання. Про це розповів мер міста Ігор Терехов в ефірі телемарафону, передає УНН.

«По місту Харкову було здійснено 11 ракетних обстрілів, вражена і пошкоджена критична інфраструктура. У всьому місті немає напруги, тому обʼєкти критичної інфраструктури, медичні заклади перейшли на генератори. Зупинився міський транспорт та метрополітен. Зараз працюють муніципальні автобуси, які перевозять людей по центральним магістралям міста. Через відсутність напруги в місті немає опалення та водопостачання, працюємо над відновленням», – повідомив Терехов.

Щодо постраждалих, то в самому місті, з його слів, обійшлося без жертв. Проте, у передмісті Харкова зруйновано приватний житловий будинок, двоє людей постраждали і зараз перебувають у лікарні.

У небі над Україною за ніч знищили 34 з 48 ворожих крилатих ракет і чотири дрони-камікадзе типу Shahed, 8 керованих авіаційних ракет не досягли своїх цілей, усього був 81 пуск ворожих ракет.