Для російського диктатора Володимира Путіна влаштували шоу з масовкою під час нібито його візиту в Маріуполь. Пропагандисти зібрати кілька людей, яких видали за місцевих жителів. Вони прославляли "царя" і дякували "за побєду".

Відеоролики з "маріупольцями" показали російські пропагандисти. На кадрах нібито жителі зруйнованого міста кажуть, що залишилися без нічого, але все одно дякують Путіну за "маленький шматочок раю" у вигляді відбудованих квартир.

"Дякуємо вам за перемогу. Ми за вас молимося. Ми дочекалися. Це маленький шматочок рая", - заявили "місцеві" Путіну.

Для Путіна влаштували шоу нібито з маріупольцями

Рух "Маріуполь. Спротив" ідентифікував деяких "героїв" пропагандистських відео. Зокрема, чоловік у синій куртці на відео, який радісно тиснув руку нібито Путіну - Олексій Хав'яр. Він мешкав у Кальміуському районі Донецької області.

Зрадника з відео ідентифікували / "Маріуполь. Спротив"

Зрадника з відео ідентифікували / "Маріуполь. Спротив"

Жіночка, яка "молиться за Путіна" - Ірина Волосатова. Раніше мешками з батьками в будинку на вулиці Миру, 77 в Маріуполі. Сусіди жінки розповіли, що вона розмародерила кілька сусідських квартир.

"Завжди була за Росію, всім незадоволена, українською владою та життям в Україні - результат бачите на цьому відео. Наговорила собі років на 15, хоч би не звалила в р*шку", - розповіла сусідка зрадниці.

Ідентифіковано ще одну зрадницю / "Маріуполь. Спротив"

Ідентифіковано ще одну зрадницю / "Маріуполь. Спротив"