Російський стендап-комік Руслан Білий заявив, що не поїде на фронт вбивати українців. За його словами, в Україні живе його батько, а також перебувають багато родичів і друг.

Тому він не хоче відстоювати інтереси диктатора Володимира Путіна, щоб потім зустрітися на війні зі своїм другом з Одеси, і щоб той в нього стріляв з міномета.

"Я не збираюся відстоювати інтереси однієї людини. Тим більше, куди мені йти? У мене батько з України. У мене там половина родичів. У мене там є друг Євген, який живе в Одесі. І останнє, що я хочу - це щоб мій друг Євген стріляв по мені з міномета десь під Херсоном з фразою: "Не все так однозначно, Руслане"", - сказав Білий під час свого виступу.

Також він жорстко висміяв російських пропагандистів, які в один голос сурмлять, що якби Росія перша не напала на Україну, то це зробила б наша країна.

"І не потрібно мені говорити, що якби не ми, то Україна напала б на нас перша. Серйозно? Для чого? Для анекдоту? Напала якось Україна на Росію, благо Лукашенко знав, звідки готувався напад", - пожартував комік. 

Нагадаємо, коміку Поперечному на концерті вимикали мікрофон, коли мова заходила про Росію.